Zonnewering

Geef oververhitting geen kans met zonnewering. Met onze systemen brengt u meer verkoeling in en rond uw woning.

Totaalprojecten

Zonnewering

Zonneluifels & rolluiken

Schijnt de zon soms te vervelend in huis of kan u de warmte moeilijk buiten houden? Wilt u genieten van uw terras maar zit u niet graag in de volle zon? Dan biedt een systeem voor zonnewering de oplossing die u zoekt!

Screens

Indien u kiest voor zonnewering voor uw terras of veranda, ga dan aan de slag gaan met inbouw-, opbouw- of voorzetscreens.

Screens zijn verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden. Rolluiken bieden enkel een oplossing voor de woning zelf. Screens daarentegen kunnen ook worden gebruikt voor uw veranda of terras.

Bij een terrasoverkapping kunnen screens voor de nodige verluchting en zelfs verwarming zorgen. Lekker lang genieten dus.

Rolluiken

Indien u kiest voor zonnewering voor uw woning, kan u aan de slag gaan met inbouw-, opbouw-, of voorzetrolluiken afhankelijk of u voor renovatie of nieuwbouw gaat.

Voor het plaatsen van een inbouwrolluik, wordt een kast boven het raam voorzien.

Een opbouwrolluik wordt op de gevel voor het raam geplaatst en is ideaal voor renovatiewerken aangezien hiervoor geen kast in de gevel moet voorzien worden.

Voordelen van een zonneweringsysteem

Of u nu kiest voor rolluiken of screens, ze bieden meer dan alleen bescherming tegen de zon:

  • privacyverhogend
  • energiebesparend
  • geluidsdempend
  • inbraakvertragend

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn schermen die eenvoudig tegen de gevel geplaatst worden. In een mum van tijd kunnen ze een terras, groot of klein, in de schaduw zetten. De schermen zijn verkrijgbaar in standaard maten of kunnen op maat gemaakt worden.

Knikarmschermen zijn in verschillende systemen beschikbaar, van open- tot cassettesystemen. Elk type systeem biedt een gradatie van bescherming tegen de weersomstandigheden aan waardoor het product langer zal meegaan.

Verhoog uw comfort

De screens, rolluiken en knikarmschermen zijn manueel bedienbaar maar kunnen ook volledig geautomatiseerd worden. Zo zal het systeem zich automatisch aan het zonlicht aanpassen.

Door automatisatie kan u het systeem ook volledig naar wens programmeren. Perfect wanneer u op vakantie bent.

Wilt u meer verkoeling in of rond uw woning voorzien?

Vraag naar ons aanbod in zonnewering.

bekijk ook