Schrijnwerk

Wij renoveren of plaatsen nieuwe ramen en deuren met kwaliteitsvolle en innovatieve producten. Onze producten zijn bestendig tegen slijtage en kleurverlies.

Totaalprojecten

Schrijnwerk

PVC & Alu buitenschrijnwerk

Wanneer u kiest voor PVC of aluminium schrijnwerk, kiest u voor degelijkheid die weinig tot geen onderhoud vereist. In tegenstelling tot hout, zijn deze materialen beter bestendig tegen slijtage en kleurverlies.

Blyweert Aluk

Voor al onze realisaties in aluminium, gebruiken wij systemen van het merk Blyweert Aluk omdat zij garant staan voor hoogwaardige kwaliteit. Aluminium is een uiterst licht en sterk materiaal waardoor grote maar toch slanke en strakke constructies mogelijk zijn.

Kommerling 76 AD

Voor de PVC realisaties kiezen wij voor het merk Kommerling 76 AD voor zijn hoge energiewinsten en duurzaamheid. PVC biedt veel afwerkingsmogelijkheden en hoge isolatiewaarden aan. PVC is ook budgetvriendelijk maar toch innovatief.

Door het eenvoudige montagesysteem kan een installatie snel geplaatst worden. Ideaal dus voor het renoveren en vernieuwen van oude ramen en deuren.

Op zoek naar schrijnwerk maar weet u niet het juiste product uit te kiezen?

Vraag naar ons advies, wij helpen u graag verder!

realisaties
bekijk meer realisaties
bekijk ook